Bildspel
konfbild

Vem är jag?

Vad är meningen med livet?

Finns Gud?

Vad är det att vara människa?

Det är frågor som de flesta människor ställs inför någon gång i livet. Konfirmationen är en chans att träffa nya vänner och tillsammans diskutera och fundera över allt mellan himmel och jord; vänskap, kärlek, sex, Gud, kyrkan, vad är rätt och vad är fel och mycket, mycket mer.

Du får lära dig mer om kristen tro, om hur andra tänker och förhoppningsvis också mer om dig själv. Det handlar om att växa som människa och om att bli bekräftad som den man är – värdefull i Guds ögon!

Vi förutsätter inte att du tror på Gud, inte heller att du kommer att göra det. Men vi vill ge dig möjligheten att fundera och diskutera. Vi tror inte på färdiga svar, men vi tror att Gud har med livet att göra.

Vi vill vara din samtalspartner i allt detta och någon som vandrar med dig under en bit av din livsvandring. Tillsammans vill vi göra konfirmationstiden till en unik upplevelse och ett minne för livet.

Konfirmation erbjuds den som går i åk 8, men det är aldrig försent. Man kan konfirmeras i vilken ålder som helst.

Anmälan konfirmation

Församlingsexpeditionen

Annica Engqvist, församlingspedagog

Ungdomspräst:

Anmälan konfirmation - digitalt
Anmälan konfirmation - per post
Anmälan till 2013-2014 är nu stängd

Broschyr för konfirmation
2013-2014

Läs vad Svenska kyrkan
skriver om konfirmation

Det finns platser kvar till Gålölägret 2014