Verksamhet - Diakoni - Barn & Familj - Skrik och panikfik

Skrik- och Panikfik

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig, när man får barn.

Kanske skriker ditt barn ovanligt mycket, pga kolik eller andra besvär och du varken vill eller kan komma iväg på ”vanliga caféer” eller grupper. Kanske är du själv  inte alls lika glad och fylld av kärlek till ditt barn som du hade hoppats och som omgivningen förväntar sig…

På Skrik-och Panikfik får du en stunds andrum, gott fika, kommer hemifrån, någon att prata med, avlastning och omsorg i en lugn miljö.

Här träffas vi:

Bällstaberg (vid Bällstabergs torg - strax intill Roslagsbanans station Kragstalund)

Tisdagar kl 09.00 – 11.30

Fikakostnad: 20 kr

Ledare: Maywor Åkerman, diakonikonsulent

Maywor Åkerman,
diakonikonsulent

Bällstaberg

2 oktober, Måndag, i Mathiasgården
18.00
 Föräldradialogen: ”Hjälp (mitt) barn mår psykiskt illa! Vad är friskt och vad är sjukt och hur kan vi hjälpa och ge hopp? Irja C. Forsman från Hjärnkoll berättar om sina egna erfarenheter av ett liv med bipoläritet, självskadebeteende och emotionellt instabil personlighetsstörning, och om livet som anhörig till dem som också lever i psykisk ohälsa - men allra främst - om hoppet vi aldrig får tappa och om hennes väg till ett gott liv. Ingen anmälan och fritt inträde. Ett samarrangemang med Åbybergskyrkan och Bilda.