Verksamhet - Barn 0-6 år - Tvillingcafe

Tvillingcafé

Tvillingcafét ären träffpunkt för er som fått mer än ett barn samtidigt. Här kan ni få lite avlastning, fika gott, dela tankar och erfarenheter med andra i samma situation och delta i en liten sångstund med barnen.

Vi träffas i Bällstabergslokalen
måndagar jämna veckor
kl 13.30-15.00

Varmt välkomna!

Maywor Åkerman,
diakonikonsulent

2 oktober, Måndag, i Mathiasgården
18.00
 Föräldradialogen: ”Hjälp (mitt) barn mår psykiskt illa! Vad är friskt och vad är sjukt och hur kan vi hjälpa och ge hopp? Irja C. Forsman från Hjärnkoll berättar om sina egna erfarenheter av ett liv med bipoläritet, självskadebeteende och emotionellt instabil personlighetsstörning, och om livet som anhörig till dem som också lever i psykisk ohälsa - men allra främst - om hoppet vi aldrig får tappa och om hennes väg till ett gott liv. Ingen anmälan och fritt inträde. Ett samarrangemang med Åbybergskyrkan och Bilda.