Verksamhet - Diakoni - Barn & Familj - Föräldracafe

Föräldracafé

Här träffas vi, med eller utan barn, på vuxnas villkor för att dela föräldraskapets glädje och oro över en fika. Det kan gälla frågor om ditt barn, dig själv, förskola, skola m.m.

Här träffas vi:

Mathiasgården, (mitt emot Vallentuna kyrka)
Fredagar kl 09.00-11.30

Fikakostnad: 20 kr.

Ledare: Maywor Åkerman, diakonikonsulent

Maywor Åkerman,
diakonikonsulent

Mathiasgården

2 oktober, Måndag, i Mathiasgården
18.00
 Föräldradialogen: ”Hjälp (mitt) barn mår psykiskt illa! Vad är friskt och vad är sjukt och hur kan vi hjälpa och ge hopp? Irja C. Forsman från Hjärnkoll berättar om sina egna erfarenheter av ett liv med bipoläritet, självskadebeteende och emotionellt instabil personlighetsstörning, och om livet som anhörig till dem som också lever i psykisk ohälsa - men allra främst - om hoppet vi aldrig får tappa och om hennes väg till ett gott liv. Ingen anmälan och fritt inträde. Ett samarrangemang med Åbybergskyrkan och Bilda.