Pilgrim - Vandra - Inga-leden - Frösundagården

Inga-leden, 19 km

Börjar vid Frösundagården, bara några hundra meter ifrån Frösunda station, avslutas vid Lindholmens station. Nås via Roslagsbanans Kårsta-linje. Leden går mestadels på väg farbar med rullstol och barnvagn, bara ett kort avsnitt på skogsväg, som senare återanknyter till landsväg.

Hitta hit: Enklaste sättet att ta sig till lederna är att åka Roslagsbanan.  OBS! Under sommaren 2017 är Roslagsbanan ersatt med buss 27A. Det är bara Livstens-leden som börjar och slutar på samma ställe. Åk Roslagsbanans Kårsta-linje från Östra station till Frösunda. Det tar 43 minuter. Leden avslutas vid Lindholmens station, därifrån går tåg till Östra station. Det tar 39 minuter.

Åka bil: Från Stockholm, åk E 18 mot Norrtälje, sväng av vid Arninge mot Vallentuna, följ sedan pilar mot Lindholmen och Frösunda, 4 mil från Stockholm, tar 45-60 minuter med bil. Från E 4:an sväng av i Upplands-Väsby, åk mot Vallentuna och följ sedan skylt mot Lindholmen och Frösunda.

Vänligen lämna bilen vid Frösunda kyrka, alternativt infartsparkeringen vid Lindholmens station. Lederna är avsedda för vandrare, rullstolsburna och barnvagnar.