Pilgrim - Vandra - Ulfs-leden

Ulfs-leden, 11 km

Ulfs-leden börjar i Frösunda, fortsätter till Orkesta kyrka, därefter kommer Markims missionshus som bara finns med på Ulfs-leden, efter Markims missionshus passeras Björns sten, Granby och Orkesta bygdegård. Vandringen slutar vid Lindholmens station.

Hitta hit: Enklaste sättet att ta sig till lederna är att åka Roslagsbanan. OBS! Under sommaren 2017 är Roslagsbanan ersatt med buss 27A. Det är bara Livstens-leden som börjar och slutar på samma ställe. Åk Roslagsbanans Kårsta-linje från Östra station till Frösunda. Det tar 43 minuter. Leden avslutas vid Lindholmens station, därifrån går tåg till Östra station. Det tar 39 minuter.

Åka bil: Från Stockholm, åk E 18 mot Norrtälje, sväng av vid Arninge mot Vallentuna, följ sedan pilar mot Lindholmen och Frösunda, 4 mil från Stockholm, tar 45-60 minuter med bil. Från E 4:an sväng av i Upplands-Väsby, åk mot Vallentuna och följ sedan skylt mot Lindholmen och Frösunda.

Vänligen lämna bilen vid Frösunda kyrka, alternativt infartsparkeringen vid Lindholmens station.. Lederna är avsedda för vandrare, rullstolsburna och barnvagnar.

Se Inga-leden för att hitta information om Frösunda kyrka, Orkesta kyrka och Ulfs stenar som passeras på vägen.