Verksamhet - Ungdom - Ungdom SKU

Ungdom (SKU)

Svenska kyrkans unga är en ungdomsverksamhet för dig som är 14 år eller äldre. Det är en mötesplats där man är accepterad för den man är. Här sysslar vi med olika slags aktiviteter, där vi bestämmer tillsammans vad vi vill göra. Några exempel är drama, musik och måla. Vi går på teater, gör utflykter och hälsar på andra ungdomsgrupper i Stockholm. Vi pratar även om livsfrågor och sådant som känns viktigt. Vi ägnar oss även åt en hel del sport, och åker på läger tillsammans. Det finns även ett antal grupper som spelar musik och medverkar på veckomässorna.

Svenska Kyrkans Unga träffas varje onsdagskväll mellan 19.00-22.00.
Vi startar i Vallentuna kyrka med Veckomässa och sedan är det öppet hus i Stefansgården (gula huset vid kyrkan). Där bjuds det på fika och en massa skoj att sysselsätta sig med.

Det finns en massa andra aktiviteter som är på andra dagar och som har olika inriktningar och teman:

Kompgruppen till veckomässorna söker ständigt nya sångare och musiker.

Vi har ledarutbildning för dig som är 15 år och uppåt, samt fortbildning  för alla ledare mellan 16-25 år.

Varje termin erbjuds olika föreläsningar och studiebesök som ungdomarna själva har fått ge önskemål på.

Du kan delta i en gudstjänstgrupp som någon gång under hösten är med och planerar en söndagsgudsjänst tillsammans med andra.

Gillar du att vara ute i naturen och vandra kan du ta chansen att prova på det här med pilgrimsvandring.

Varmt välkommen att höra av dig till någon av oss - kontaktuppgifter hittar du här till höger.

Behöver du någon att prata med?
Jag finns tillhands för enskilda samtal och har tystnadsåplikt.
Inga frågor är för små eller för stora!

Kontakta mig på mail eller telefon för att boka en tid för samtal,
eller hugg tag i mig vid tillfälle.
Mina kontaktuppgifter hittar du här till höger.
Sara

Annica Engqvist,