Verksamhet - Vuxna - Meditation

Vi har behov av att hitta balans mellan aktivitet, stillhet och ro.
I meditationen övar vi uppmärksamhet och närvaro enligt den zeninspirerade meditationsformen zazen, som betyder ”att sitta sig till stillhet”. Mindfulness/medveten närvaro har sitt ursprung i zenmeditation.

Vi mediterar för att komma i balans, öka vår stresstålighet och koncentrationsförmåga. Känna mer frid och harmoni och fungera bättre i vardagen. Verktyget är enkelt; riktig sittställning och fri andning i kombination med uppmärksam närvaro.

Meditationen är öppen för alla som söker fördjupning och inspiration, oavsett tro eller livsåskådning.

För mer information och anmälan kontakta Birgitta Ålund, meditationsledare utbildad vid Stiftelsen Berget i Rättvik.

Birgitta Ålund,

Meditation hösten 2017